Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Het Sprokkelveld

Op het Sprokkelveld is verhuur van uw villa niet verplicht. Het Sprokkelveld bestaat uit twee ovale brinken die van elkaar gescheiden worden door een carre-vormig gebied. Door deze indeling heeft het gebied een privaat en tegelijkertijd gezellig karakter. In het Sprokkelveld heeft u keuze uit twee luxe villatypes.

6-persoons Sprokkelveldvilla

Deze royale zespersoonsvilla is voorzien van een ruime masterbedroom met eigen badkamer en sauna op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers
en een extra badkamer. De villa biedt hiermee veel privacy.

Indeling

De hal op de begane grond biedt toegang tot de luxe uitgeruste woonkeuken, de masterbedroom met en suite badkamer voorzien van sunshower en sauna. Door de grote raampartijen is de royale woonkamer licht en ruimtelijk en is er veel contact met de omliggende natuur. De gashaard geeft veel warmte en gezelligheid. De openslaande tuindeuren bieden toegang tot het ruime buitenterras.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee royale tweepersoonsslaapkamers, beide voorzien van ambachtelijk ingebouwde kasten. De ruime badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, bad en rainshower.

01 / 02

8-persoons Sprokkelveldvilla

Deze indrukwekkende achtpersoonsvilla is een echt familiehuis. De royale villa is met het oog op ruimte en privacy ontworpen en van alle gemakken voorzien. De villa is voorzien van een
luxe keuken, drie royale slaapkamers, een knusse bedstee en drie luxe badkamers. Op de begane grond bevinden zich tevens een sauna en sunshower.

Indeling

Vanuit de entree komt u in de sfeervolle, luxe uitgeruste keuken. Door de grote raampartij heeft u hier vrij zicht op het groen dat de villa omringt en is er veel daglicht in de ruimte. De sfeervol ingerichte woonkamer is voorzien van een royale bank waar u gezellig samen kunt genieten van de warmte van de gashaard. De masterbedroom is voorzien van eigen badkamer met sunshower en sauna bevinden zich privaat gelegen aan de achterzijde van de villa.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers, een knusse bedstee en twee badkamers. De slaapkamers zijn voorzien van ambachtelijk ingebouwde kasten. De badkamer met dakkapel is voorzien van een bad, rainshower en dubbele wastafel. De tweede badkamer is en suite en voorzien van een wastafel, een rainshower en een toilet.

01 / 02

Interieur

De interieurs van de villa’s zijn speciaal voor Familieresort PUUR Exloo ontworpen. Ze hebben een warme uitstraling met een subtiele designer-touch. Door het gebruik van natuurlijke materialen en tinten zijn de interieurs sfeervol en tijdloos. Voor het interieur is gekozen voor meubelen die geschikt zijn voor verhuur; ze zijn sterk, duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. Alle villa’s zijn voorzien van een vrijstaande gashaard, die niet alleen zorgt voor een gezellige sfeer, maar ook voor een aangename stralingswarmte.

01 / 04

Hoogwaardige afwerking

Ook het interieur van de villa’s is met vakmanschap afgewerkt. Dit is onder meer terug te zien in mooi afgewerkte wanden en plafonds, luxe inbouwkasten, strak schilderwerk en luxe sanitair. Mooie details als hoge plinten, stompe deuren en elegante houten trapleuningen zorgen voor een hoogwaardige sfeer. Een stijlvol interieur maakt het PUUR Exloo-plaatje compleet.

01 / 03

Kaart

In het Sprokkelveld worden de brinken gevormd door, met groen omzoomde ovalen die als sfeervolle tuinen zijn ingericht en ruimte bieden voor ontmoeten en samenkomen

Fase 1

In fase 1 zijn 15 kavels in verkoop. Neem contact met ons op voor meer informatie.