Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

De Heuvelrug

Dit natuurlijk glooiende gebied van Familieresort PUUR Exloo bevindt zich aan de voorkant van het resort, op de rand van de Hondsrug. De royale rietgedekte 6-persoons, 8-persoons en 10-persoons Heuvelrugvilla’s met eigen wellness staan hier midden tussen oude dennen en hebben een weids uitzicht over een uitgestrekt veengebied. Het Familieresort is autoluw, ruim opgezet en biedt veel privacy en rust.


WAARDEVASTE INVESTERING MET GEGARANDEERD RENDEMENT!
Voor de Heuvelrugvilla’s geldt een verhuurverplichting. De beheer- en verhuurorganisatie van Familieresort PUUR Exloo is exclusief verantwoordelijk voor het in de markt zetten, verhuren en beheren van de villa’s en het resort. De organisatie richt zich, zowel offline als online, op het realiseren van een maximale bezetting van de villa's gedurende het jaar en het steeds weer vergroten van het percentage terugkerende gasten.

6 persoons villa's

Deze royale rietgedekte villa biedt ruimte voor 6 personen en is geïnspireerd op de typisch Drentse architectuur die u in de omgeving van het resort ziet. De villa is opgetrokken uit donker gebeitst hardhout en authentieke gevelstenen met een traditionele uitstraling. De robuuste rieten kap geeft de villa een sfeervolle, landelijke uitstraling. Het sluit aan bij de doelstelling van het PUUR Exloo – concept: thuis voelen!

Indeling

Begane grond:
De hal op de begane grond biedt toegang tot de luxe uitgeruste woonkeuken en de masterbedroom met en suite badkamer voorzien van sunshower en sauna. Door de grote raampartijen is de royale living licht en ruimtelijk en is er veel contact met de omliggende natuur. De gashaard geeft warmte en gezelligheid. De openslaande tuindeuren bieden toegang tot het ruime buitenterras.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers. De speciaal voor PUUR Exloo ontworpen kasten zijn praktisch ingedeeld, bieden veel bergruimte en zijn naadloos met het interieur ingebouwd. De badkamer is voorzien van een bad, rainshower en dubbele wastafel. Er is een separaat toilet.

01 / 02

8 persoons villa's

Deze indrukwekkende rietgedekte villa biedt ruimte voor 8 personen en is geïnspireerd op de typisch Drentse architectuur die u in de omgeving van het resort ziet. De villa is opgetrokken uit donker gebeitst hardhout en authentieke gevelstenen met een traditionele uitstraling. De robuuste rieten kap geeft de villa een sfeervolle, landelijke uitstraling. Het sluit aan bij de doelstelling van het PUUR Exloo – concept: thuis voelen! Door het royale overstek kunt u heerlijk overdekt buiten op het terras zitten.

Indeling

Begane grond:
De hal op de begane grond biedt toegang tot de luxe uitgeruste woonkeuken en de masterbedroom met en suite badkamer voorzien van sunshower en sauna. Door de grote raampartijen is de royale living licht en ruimtelijk en is er veel contact met de omliggende natuur. De gashaard geeft warmte en gezelligheid. De openslaande tuindeuren bieden toegang tot het ruime buitenterras.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers, een knusse bedstee en twee badkamers. De speciaal voor PUUR Exloo ontworpen kasten en tweepersoons-bedstee zijn praktisch ingedeeld, bieden veel bergruimte en zijn naadloos met het interieur ingebouwd. De badkamer is voorzien van een bad, rainshower en dubbele wastafel. De tweede badkamer is en suite en voorzien van een wastafel, een rainshower en toilet. Tevens is er een separaat toilet op de overloop.

01 / 02

10 persoons villa's

Deze exclusieve rietgedekte villa biedt ruimte voor 10 personen en is uniek in Nederland! Door zijn bijzondere architectuur, speelse ligging tegen de heuvel aan, biedt deze rietgedekte villa alles en meer voor een onvergetelijk verblijf met familie en vrienden. De villa is opgetrokken uit donker gebeitst hardhout, natuursteen en authentieke gevelstenen met een traditionele uitstraling. De robuuste rieten kap geeft de villa een sfeervolle, landelijke uitstraling. Het sluit aan bij de doelstelling van het PUUR Exloo – concept: thuis voelen!

Indeling

Souterrain:
Het souterrain bestaat uit twee royale slaapkamers met elk een eigen badkamer met rainshower en wastafel. Aan de achterzijde van het souterrain bevindt zich een grote wellness met sauna, douche en sunshower, een separaat toilet en een berging waar de wasmachine en droger zijn opgesteld. Vanuit de slaapkamers loopt u zo het overdekte terras op.

Begane grond:
De hal op de begane grond biedt toegang tot de luxe uitgeruste woonkeuken met kookeiland. Door de grote raampartijen en de vide is de royale living licht en ruimtelijk en is er veel contact met de omliggende natuur. De gashaard geeft warmte en gezelligheid. Vanuit de woonkeuken komt u in de masterbedroom met en suite badkamer. De openslaande tuindeuren bieden vanuit de woonkamer toegang tot het ruime vlonderterras.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich een royale slaapkamer, een knusse bedstee en een badkamer. De speciaal voor PUUR Exloo ontworpen kasten en tweepersoons-bedstee zijn praktisch ingedeeld, bieden veel bergruimte en zijn naadloos met het interieur ingebouwd. De badkamer is voorzien van een bad, rainshower en dubbele wastafel. Er is een separaat toilet op de overloop. Door de royale vide ontstaat een ruimtelijk gevoel en blijft u boven in direct contact met de living op de begane grond.

01 / 03

Interieur

Het interieur van de villa’s zijn speciaal voor Familieresort PUUR Exloo ontworpen. Ze hebben een warme uitstraling met een subtiele designer-touch. Door het gebruik van natuurlijke materialen en tinten zijn de interieurs sfeervol en tijdloos. Voor het interieur is gekozen voor meubelen die geschikt zijn voor verhuur; ze zijn sterk, duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. Alle villa’s zijn voorzien van een vrijstaande gashaard, die niet alleen zorgt voor een gezellige sfeer, maar ook voor een aangename stralingswarmte.

01 / 04

Hoogwaardige afwerking

Het interieur van de villa’s is met vakmanschap afgewerkt. Dit is onder meer terug te zien in mooi afgewerkte wanden en plafonds, luxe inbouwkasten, strak schilderwerk en luxe sanitair. Mooie details als hoge plinten, stompe deuren en elegante houten trapleuningen zorgen voor een hoogwaardige sfeer. Een stijlvol interieur maakt het PUUR Exloo-plaatje compleet.

01 / 03

Kaart

Op de Heuvelrug kunt u kiezen uit drie royale villatypes geschikt voor zes, acht en tien personen. De villa’s zijn allen rietgedekt en hebben stuk voor stuk de echte PUUR Exloo signatuur die met name te herkennen is aan de karakteristieke lariksbalken aan de voorgevel en de grote raampartijen.

Fase 1

In deze fase zijn 17 kavels in verkoop. Neem contact met ons op voor meer informatie.