Heuvelrugvilla's op een unieke locatie in UNESCO-natuurgebied
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Uitbreiding 8 Heuvelrugvilla's

  • Drie eigen parkeerplaatsen, eventueel uit te breiden met laadpaal voor electrische auto's
  • Waardevaste investering met bewezen rendement
  • De villa's worden onder architectuur gebouwd
  • De sfeervolle rieten kap geeft de villa een landelijke uitstraling
  • Keuze uit twee villatypes met eigen luxe wellness en eigen parkeerplaatsen

UNESCO Global Geopark

1 / 8

Villa's beschikbaar


UNIEKE INVESTERINGSMOGELIJKHEDEN
Door de combinatie van pure beleving, bijzondere ligging, luxe vakantievilla’s van hoogwaardige bouwkwaliteit, top hotelfaciliteiten- en services en een unieke verhuur & beheerformule vormt het exclusieve Familieresort het nieuwe level in parkrecreatie in Nederland. Een level dat garant staat voor een waardevolle, maar vooral ook waardevaste belegging.


De verhuur van de villa’s is in handen van het gerenommeerde Landal Greenparks Nederland; een organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van verhuur in dit segment. Dit loont zich nu al in een zeer hoge bezettingsgraad, dat resulteert in een waardevol rendement voor onze kopers.


WAARDEVASTE KWALITEIT
De onder architectuur gebouwde villa's, die ruimte bieden aan 8 tot 10 personen, zijn ontworpen in harmonie met de natuurlijke omgeving. De traditionele bouw en elementen als Lariks houten spanten met zichtbare houten verbindingspennen en grote raampartijen zorgen voor een sfeervolle, warme uitstraling. Het sluit aan bij de doelstelling van het PUUR Exloo-concept: thuis voelen.


Ook het interieur van deze luxe vakantievilla’s in Drenthe voldoet aan alle wensen. De compleet uitgeruste keuken is onder andere voorzien van Quooker, inductieplaat en Nespresso-machine en nodigt uit om uitgebreid te koken. De Sonos-speakers brengen ook op audiogebied de nodige beleving en het interieur van de villa’s is speciaal voor dit unieke resort samengesteld. Aan het hoge afwerkingsniveau is duidelijk zichtbaar dat er nergens op is bezuinigd. Alle villa’s zijn voorzien van eigen wellness en meerdere badkamers en toiletten.


BIJZONDERE OMGEVING
PUUR Exloo bevindt zich nabij het pittoreske Drentse dorpje Exloo op de flank van de Hondsrug, een gebied dat dateert uit de vroege ijstijd. Sinds 2013 prijkt het gebied op de werelderfgoedlijst van UNESCO en heeft het de status van Unesco-Global Geopark. Op Familieresort PUUR Exloo bevindt u zich dus op een unieke historische natuurlijke locatie van internationale allure, dat zich kan meten met de Grand Canyon. Een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen, van beekdal naar bos, van heide naar weide, langs oeroude cultuur en schilderachtige dorpjes.


BIJZONDERE VILLA’S
Met de uitbreiding van de volgende fase van de Heuvelrugvilla’s wordt het resort verrijkt met twee 8-persoonsvilla’s en zes 10-persoonsvilla’s. De royale 8-persoonsvilla’s op het autoluwe resort beschikken over 2 parkeerplaatsen en de 10-persoonsvilla’s beschikken over 3 parkeerplaatsen. Een laadpaal voor elektrische auto’s is optioneel. Alle bestaande villa’s op het resort zijn een bewezen waardevaste en waardevolle investering bij verhuur.


EXTRA FACILITEITEN
Het naastgelegen Fletcher Hotel biedt extra faciliteiten, waar alle gasten van Familieresort PUUR Exloo gebruik van kunnen maken. Zo is er een beautysalon, een binnenzwembad met whirlpool, een sauna en een Turks stoombad. Ook de sportieve gasten komen hier aan hun trekken tijdens het bowlen, tennissen en midgetgolfen.


Het restaurant kreeg onlangs een geheel nieuw interieur. Daarnaast komt er in de nabije toekomst een mooi buitenbad, inclusief een kinderbad voor de jongste gasten. Dankzij de combinatie van de luxe uitgeruste villa’s, de faciliteiten van het hotel en het omringende schitterende Drentse landschap zal het de gasten van Familieresort PUUR Exloo aan niets ontbreken.