Heuvelrugvilla's | Unieke locatie in Unesco natuurgebied
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
IN VERHUUR

Heuvelrug fase 1 & 2 - uitverkocht

  • Direct gelegen naast UNESCO-natuurgebied
  • Keuze uit drie rietgedekte villatypes met eigen wellness
  • Unieke verhuurformule met gegarandeerd rendement
  • Hotelfaciliteiten & services reeds aanwezig

UNESCO Global Geopark

0 / 30

Villa's beschikbaar

Unieke investeringsmogelijkheden
Door de combinatie van pure beleving, bijzondere ligging, luxe vakantievilla’s van hoogwaardige bouwkwaliteit, top hotelfaciliteiten- en services en een unieke verhuur & beheerformule vormt dit exclusieve Familieresort het absoluut nieuwe level in parkrecreatie in Nederland. Een level dat garant staat voor een waardevolle, maar vooral ook waardevaste belegging.

UNESCO
PUUR Exloo bevindt zich nabij het pittoreske Drentse dorpje Exloo op de flank van de Hondsrug, een gebied dat dateert uit de vroege ijstijd. Sinds 2013 prijkt het gebied op de werelderfgoedlijst van UNESCO en heeft het de status van Unesco-Global Geopark. Op Familieresort PUUR Exloo bevindt u zich dus op een unieke historische natuurlijke locatie van internationale allure, dat zich kan meten met de Grand Canyon.

Waardevaste kwaliteit
De onder architectuur gebouwde villa's zijn ontworpen in harmonie met de natuurlijke omgeving. Er is gekozen voor een combinatie van rieten daken, Lariks hout, keramische pannen, houten gevelbekleding en handgevormde gevelstenen, passend bij de sfeer en beleving van de omgeving. De villa's zijn traditioneel gebouwd.

Voor meer informatie, een adviesgesprek of een bezoek aan onze modelvilla's kun u contact opnemen met Anja Seubers.