10-persoons Klimbosvilla op Familieresort PUUR Exloo
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UITVERKOCHT

10 persoons Klimbosvilla

In de 10-persoons villa omringd door vrienden en familie. Samen koken in de woonkeuken met kookeiland en eten aan de grote eettafel of toch liever ontspannen in de ruime sauna, er is voldoende ruimte voor privacy. Deze villa biedt alles voor een onvergetelijk verblijf met familie en vrienden.

01 / 10

INHOUD
556 m3

OPPERVLAKTE
167 m2

AANTAL PERSONEN
10

SLAAPKAMERS
5

BADKAMERS
4

KENMERKEND
Ruime sauna en keuken met kookeiland

Prijs vanaf € 506.000,-- v.o.n. exclusief BTW

INDELING

Begane grond:
Vanuit de ruime entree op de begane grond komt u binnen in de luxe uitgeruste woonkeuken met kookeiland. Door de grote raampartijen is de royale living licht en ruimtelijk en is er veel contact met de omliggende natuur. De schuifpui biedt vanuit de living toegang tot het ruime terras. Op de begane grond bevinden zich ook de masterbedroom met ruime badkamer en suite voorzien van een dubbele wastafel, rainshower en toilet. Tevens is er een ruime berging met wasmachine en droger en biedt de hal toegang tot een luxe toilet.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, waarvan twee een badkamer en suite hebben. De speciaal voor PUUR Exloo ontworpen kasten in de slaapkamers zijn praktisch ingedeeld, bieden veel bergruimte en zijn naadloos met het interieur ingebouwd. Op de lichte overloop bevinden zich twee separate toiletten en een badkamer voorzien van een dubbele wastafel, rainshower en ruime sauna.

Actuele beschikbaarheid & prijzen