Het Klimbos op Familieresort PUUR Exloo, in UNESCO natuurgebied.
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
IN VERHUUR

Klimbos - in verhuur

  • Waardevaste investering met bewezen rendement
  • Zeer gewild huurobject voor gezinnen en families
  • Vrijstaande villa's voor 6, 8 en 10 personen
  • Gelegen in beschutte bosrijke omgeving
  • Prijs vanaf € 399.500 v.o.n. exclusief BTW

UNESCO Global Geopark

4 / 28

Villa's beschikbaar

Unieke investeringsmogelijkheden
Door de combinatie van pure beleving, bijzondere ligging, luxe vakantievilla’s van hoogwaardige bouwkwaliteit, top hotelfaciliteiten- en services en een unieke verhuur & beheerformule vormt dit exclusieve Familieresort het absoluut nieuwe level in parkrecreatie in Nederland. Een level dat garant staat voor een waardevolle, maar vooral ook waardevaste belegging.

Speelse vakantievilla's in een beschutte, bosrijke omgeving
Het Klimbos is omringd door bomen waardoor u er het gevoel heeft echt midden in het bos te zijn. Waar de woningen en speelplekken zijn is het open, waardoor het er ook licht en zonnig is. Het beschutte, autoluwe gebied is veilig, kindvriendelijk en uitgerust met natuurlijke speelplekken. Om te klimmen, ook al doet de naam van dit gebied anders vermoeden, gaat u naar het nabij gelegen klimparcours in het Hunzebos. De eerste Klimbosvilla's worden nog voor de zomer van 2020 opgeleverd, u kunt dus al heel snel van een eigen villa genieten en van een goed rendement! Check de prijslijst voor de nog beschikbare kavels! U heeft de keuze bij een Klimbosvilla tussen een villa met een rieten kap of een pannen dak.

Waardevaste kwaliteit
De onder architectuur gebouwde villa's, die ruimte bieden aan 6 tot 10 personen, zijn ontworpen in harmonie met de natuurlijke omgeving. De traditionele bouw en elementen als Lariks houten spanten met zichtbare houten verbindingspennen en grote raampartijen zorgen voor een sfeervolle, warme uitstraling. Het sluit aan bij de doelstelling van het PUUR Exloo-concept: thuis voelen.

UNESCO
PUUR Exloo bevindt zich nabij het pittoreske Drentse dorpje Exloo op de flank van de Hondsrug, een gebied dat dateert uit de vroege ijstijd. Sinds 2013 prijkt het gebied op de werelderfgoedlijst van UNESCO en heeft het de status van Unesco-Global Geopark. Op Familieresort PUUR Exloo bevindt u zich dus op een unieke historische natuurlijke locatie van internationale allure, dat zich kan meten met de Grand Canyon.

6 persoons Klimbosvilla

De eigenwijze 6-persoons Klimbosvilla gaat op in de omgeving.

Meer info >
UITVERKOCHT

8 persoons Klimbosvilla

Deze indrukwekkende 8-persoons Klimbosvilla is een echt familiehuis.​

Meer info >
IN VERHUUR

10 persoons Klimbosvilla

Deze villa biedt alles voor een onvergetelijk verblijf met familie en vrienden.

Meer info >
IN VERHUUR

Voor meer informatie, een adviesgesprek of een bezoek aan onze modelvilla's kun u contact opnemen met Anja Seubers.