8-persoons Heuvelrugvilla op Familieresort PUUR Exloo
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Bouw gestart

8 persoons Heuvelrugvilla

Deze indrukwekkende rietgedekte villa biedt ruimte voor 8 personen en is geïnspireerd op de typisch Drentse architectuur die u in de omgeving van het resort ziet. De villa is opgetrokken uit rode authentieke gevelstenen met een traditionele uitstraling. De robuuste rieten kap geeft de villa een sfeervolle, landelijke uitstraling. Het sluit aan bij de doelstelling van het PUUR Exloo – concept: thuis voelen! Door het royale overstek kunt u heerlijk overdekt buiten op het terras zitten.

01 / 14

INHOUD
462 m3

OPPERVLAKTE
123 m2

AANTAL PERSONEN
8

SLAAPKAMERS
3 + bedstee

BADKAMERS
3

KENMERKEND
Bedstee en royale overstek

Prijs € 403.000,-- v.o.n. exclusief BTW

INDELING

Begane grond:
De entree op de begane grond biedt toegang tot de luxe uitgeruste open woonkeuken grenzend aan de lichte en ruimtelijke living. In de hal vindt u verder het luxe toilet en geeft u toegang tot de masterbedroom met en suite badkamer voorzien van sauna.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich een bedstee en twee royale slaapkamers, waarvan één met badkamer en suite. De badkamer en suite is voorzien van een wastafel, rainshower en toilet. Bovendien bevinden zich op de eerste verdieping een tweede badkamer met bad, een separaat toilet en een berging met wasmachine en droger.

Actuele beschikbaarheid & prijzen