Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Verhuur & rendement

Besluit u tot de aankoop van een villa op PUUR Exloo, dan kiest u voor een waardevol bezit met een aantrekkelijk rendement waar u onbezorgd van kunt genieten. U wilt liever niet verhuren? Ook dat kan. Voor de villa's in het Sprokkelveld geldt geen verhuurverplichting.

 • Verhuur & beheer

  Kiest u voor een villa met verhuurverplichting, dan neemt PUUR Exloo u alle zorgen uit handen met met betrekking tot de verhuur en het beheer van uw villa. PUUR Exloo vermarkt uw villa en verzorgt onder andere de ontvangst van gasten, de schoonmaak en het onderhoud. Door een focus op kwaliteit in ieder detail en persoonlijke aandacht borgt de organisatie de hoogwaardige hotelbeleving waar PUUR Exloo voor staat.

 • Filosofie

  Zowel de verhuur als het beheer van uw villa('s) en het resort zijn in handen van onze eigen PUUR Exloo organisatie. Door deze keuze is er maximale controle en invloed op de kwaliteit en de klanttevredenheid van gasten. En daarmee op het rendement. Tevens heeft u de garantie dat de focus van de organisatie die uw villa verhuurt, beheert en onderhoudt voor de volle 100% ligt op uw investering.

 • Rendement

  U kunt kiezen uit villa's met verhuurverplichting (Heuvelrug) en uit villa's voor 100% eigen gebruik (Sprokkelveld). Kiest u voor een villa met verhuurverplichting dan geniet u van een aantrekkelijk rendement. Tegen een speciale eigenarenkorting kunt u zelf gebruik maken van uw villa.

 • Eigen gebruik

  Uiteraard kunt u ook zelf gebruik maken van uw vakantievilla. Over de fiscale aspecten hier omtrent adviseren onze fiscalisten u graag. Neemt u voor meer informatie over de mogelijkheden van eigen gebruik contact met ons op.

Solide ontwikkelpartijen

Puur Exloo wordt ontwikkeld en geëxploiteerd door solide partijen.

Partijen