Familieresort PUUR Exloo | Unieke Verhuurformule
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Unieke verhuurformule

Zowel de verhuur als het beheer van uw villa('s) en het familieresort zijn in handen van onze eigen PUUR Exloo organisatie. Door deze keuze is er maximale controle en invloed op de kwaliteit en de klanttevredenheid van gasten. En daarmee op het rendement. Tevens heeft u de garantie dat de focus van de organisatie die uw villa verhuurt en beheert voor de volle 100% ligt op uw investering.

  • Verhuur

    Het verhuurconcept is tot stand gekomen op basis van huurdersprofielen. Deze sluit naadloos aan op het concept PUUR Exloo: ‘Terug naar de Essentie’. Door samen te werken met lokale ondernemers beleven de gasten elk seizoen weer een unieke ervaring. Voor jong en oud. Voor de verhuur werkt Familieresort PUUR Exloo samen met de beste partner voor een topverhuur in dit hoge segment: Fijn op Vakantie B.V., een slagvaardige en betrokken organisatie die zich met name focust op online-vindbaarheid. Door middel van een state of the art boekingssysteem wordt de gast optimaal bediend bij haar wensen en vragen.  • Beheer

    Ook het beheer van uw villa en het resort zijn in handen van deze PUUR Exloo organisatie. Hierdoor is er maximale controle en invloed op de kwaliteit en de klanttevredenheid van gasten. En daarmee op het rendement. Uiteraard wordt gebruikt gemaakt van de nieuwste technische middelen zoals Keyplan om de kosten laag te houden en meer tijd vrij te houden voor persoonlijke aandacht voor onze gast.

Actuele beschikbaarheid & prijzen