Verhuur
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Verhuur

Villa Huren op PUUR Exloo?
Heeft u interesse in het huren van een prachtige Heuvelrugvilla? Dat kan! De eerste villa’s zijn al in de verhuur. Kom genieten van deze nieuwe villa’s en ontdek wat PUUR Exloo te bieden heeft. U heeft ruime keuze uit 6, 8 of 10 persoons villa’s. De smaakvolle en modern ingerichte vakantievilla’s zijn allen voorzien van eersteklas wellnessfaciliteiten.

Lijkt het u ook zo heerlijk om tijdens uw vakantie in een villa te verblijven? Voor meer informatie verwijzen wij u door naar: www.puurexloo.com of neem direct contact op met de verhuurder. Dit kan op werkdagen tussen 09:00-17:00 op telefoonnummer: +31 (0)88 900 1544

Wat maakt PUUR Exloo zo uniek voor een vakantie?
In PUUR Exloo geniet u van de rust, de ruimte, elkaar en de omgeving. De ruime en luxe ingerichte Heuvelrugvilla’s bevinden zich in het hart van Drenthe. Omringd door heidevelden, bossen, veengebieden en op de flank van natuurgebied De Hondsrug. Een natuurgebied met de bijzondere status van UNESCO Global Geopark.

De Heuvelrugvilla’s
Er zijn drie villatypes beschikbaar. U heeft de keuze uit een villa geschikt voor 6, 8 of 10 personen. Elke villa is voorzien van een luxe keuken, meerdere badkamers en wellnessfaciliteiten zoals een Finse sauna. De onder architectuur gebouwde rietgedekte villa’s staan op ruime kavels met een terras en mooi aangelegde tuin passend in het landschap en zo aangelegd dat uw privacy en uitzicht gegarandeerd zijn. Ook zijn alle villa’s rookvrij. De Heuvelrugvilla’s zijn zeer geschikt voor families en gezinnen.