Voortgang bouw van de Heuvelrugvilla's
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Heuvelrug fase 1 & 2

Hoewel Familieresort PUUR Exloo nog niet helemaal ‘af’ is, staat een groot deel van het resort er al wel en dat op één van de mooiste plekjes in de oerprovincie. De exclusieve villa’s van De Heuvelrug en Het Klimbos zijn inmiddels volop in gebruik en de reacties van zowel huurders als kopers zijn meer dan lovend. De verhuur is volledig in handen van de beste partner in dit hoge segment: Landal GreenParks, een organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van beheer en verhuur. Dit loont zich nu al in een zeer hoge bezettingsgraad, dat resulteert in een waardevol rendement voor onze kopers.


Extra faciliteiten voor huurders
Huurders van de luxe PUUR Exloo villa’s genieten niet alleen van de compleet uitgeruste villa’s, maar kunnen ook gebruik maken van de aangename faciliteiten van het nabijgelegen Fletcher Hotel. Dit hotel heeft naast een restaurant (dat binnenkort vernieuwd wordt), ook een sauna, binnen- en buitenzwembad, een tennisbaan, bowlingbanen en een midgetgolfterrein. Bovendien is er een Beauty en Wellness Center waar u volledig kunt ontspannen én start het Fletcher Hotel binnenkort de aanleg van een nieuw zwembad.


Unesco-Global Geopark
Ook in en om Exloo is voldoende vermaak voor jong en oud. Fietsen, wandelen, klimmen, klauteren, het kan hier onbeperkt. De prachtige natuur heeft elke seizoen een ander gezicht en verveelt oprecht nooit. Sinds 2013 prijkt het gebied op de werelderfgoedlijst van UNESCO en heeft het de status van Unesco-Global Geopark. Op Familieresort PUUR Exloo bevindt u zich dus op een unieke historische natuurlijke locatie van internationale allure, dat zich kan meten met de Grand Canyon.


De hoogtepunten van de bouw van Familieresort PUUR Exloo
In deze prachtige bosrijke omgeving starten wij binnenkort met de bouw van de Sprokkelveld villa’s. Dit in navolging van het bewezen succes van De Heuvelrug en Het Klimbos, waar kopers en huurders momenteel van genieten. Het lijkt al zo lang gleden dat we startten met de bouw van die eerste De Heuvelrugvilla’s, dat we soms bijna zouden vergeten er bij stil te staan. Gelukkig zijn er maandelijks dronefoto's gemaakt om de bouw van de eerste fases vast te leggen en hebben we de hoogtepunten vanzelfsprekend genoteerd.


Kijkt u mee?

01 / 41

HOOGTEPUNTEN VAN DE BOUW:

Augustus 2019: De verhuur van de eerste Heuvelrugvilla’s op Familieresort PUUR Exloo startte in de zomer van 2019. Met trots kijken we terug op de lovende reacties van de eerste gasten op Familieresort PUUR Exloo.

15-05-2019: Halverwege mei waren Heuvelrugvilla's fase 1 & 2 onder dak en het zou niet lang meer duren voor alle daken riet gedekt waren.

28-02-2019: Het hoogste punt van de bouw werd bereikt in het voorjaar van 2019. Een heugelijk moment dat vanzelfsprekend werd gevierd met onze bouwer en onderaannemers!

30-01-2019: Ook in een prachtig winters landschap ging de bouw gestaag door, mede dankzij de zachte winter in de oerprovincie.

11-12-2018: De eerste verdiepingsvloeren werden nog voor de jaarwisseling gelegd. Inmiddels waren bijna alle 30 villa’s verkocht.

23-11-2018: De officiële handeling van de Burgemeester was een feestelijk event. Een bijzonder moment voor alle betrokken partijen.

16-09-2018: De grondwerkzaamheden voor de bouw van de eerste 30 villa's waren medio september in volle gang! De leidingen waren inmiddels aangelegd en de kavels werden uitgegraven.

01-09-2018: Op 1 september was het moment daar. Dé grote dag waarop de grondwerkzaamheden werden gestart. De bouw van Familieresort PUUR Exloo ging van start!

FILM VOORTGANG BOUW

Actuele beschikbaarheid & prijzen