Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Locatie en omgeving

Familieresort PUUR Exloo bevindt zich middenin een prachtig UNESCO natuurgebied. Het gebied ligt in het hart van recreatieprovincie Drenthe en is goed bereikbaar vanuit alle windstreken.

UNESCO Global Geopark de Hondrug

Familieresort PUUR Exloo bevindt zich op de flank van het unieke historische natuurgebied de Hondsrug. Dit gebied dateert van de vroege IJstijd en heeft sinds 2013 de bijzondere status van UNESCO Global Geopark. Hiermee staat de Hondsrug als een van de weinige plekken in Nederland op de prestigieuze werelderfgoedlijst van UNESCO en behoort het tot de selecte groep van 120 geoparken in de wereld.

Uw bestemming: recreatieprovincie Drenthe

Van cultureel tot avontuurlijk, van ontspannen tot sportief en van leerzaam tot vermakelijk. Drenthe biedt oneindige mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Naast uiteenlopende attractieparken biedt de provincie oneindige wandel-en fietsroutes. Ook kun je er prachtig paardrijden en golfen. Drenthe is vele bezienswaardigheden en attractieparken rijk. Velen daarvan liggen op korte afstand van Familieresort PUUR Exloo, zoals Plopsaland en Adventure Zoo Wildlands.

Ligging

Familieresort PUUR Exloo bevindt zich in het hart van Drenthe. Vanuit alle windstreken is het familieresort goed bereikbaar. Door de gunstige ligging nabij de Duitse grens is Familieresort PUUR Exloo ook vanuit Duitsland goed bereikbaar.Actuele beschikbaarheid & prijzen

Onder andere gezien bij