Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Pure activiteiten

Verspreid over het resort zijn diverse natuurlijke speel- en belevingsplekken voor jong en oud. Waaronder een lammetjesweide, een klimbos en een pluktuin. De fiets- en wandelpaden op het resort zijn direct aangesloten op de paden erbuiten, waarmee het de ideale start en finish is voor prachtige wandel- en fietstochten. Gedurende het jaar worden er allerlei 'pure' evenementen georganiseerd waarbij je de natuur en de omgeving samen kunt beleven.

 • Lammetjesweide

  PUUR Exloo heeft zijn eigen lammetjesweide. In het voorjaar gaan de lammetjes hier voor het eerst de wei in. Een bijzondere gelegenheid die feestelijk wordt gevierd.

 • Pluktuin

  Vooraan het resort bevindt zich een sfeervolle pluktuin, waar je zelf aardbeien, bramen, appels en verse bloemen voor in de villa kunt plukken.

 • De kapschuur

  In deze stoere loods worden gedurende het jaar allerlei activiteiten georganiseerd. Waaronder leuke en leerzame workshops voor jong en oud.

 • Het oerveld

  Lekker samen buiten zijn. Dat kan op het oerveld. Naast een voetbalveld is hier een outdoor fitness en groot speelveld te vinden.

Hotelfaciliteiten

De luxe hotelfaciliteiten zijn goed voor uren 'pure' verwennerij.

Bekijk faciliteiten