Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Pure activiteiten

Verspreid over het resort zijn diverse natuurlijke speel- en belevingsplekken voor jong en oud. Waaronder een lammetjesweide, een klimbos en een pluktuin. De fiets- en wandelpaden op het resort zijn direct aangesloten op de paden erbuiten, waarmee het de ideale start en finish is voor prachtige wandel- en fietstochten. Gedurende het jaar worden er allerlei 'pure' evenementen georganiseerd waarbij je de natuur en de omgeving samen kunt beleven.

 • Lammetjesweide

  Familieresort PUUR Exloo heeft zijn eigen lammetjesweide. In het voorjaar gaan de lammetjes hier voor het eerst de wei in. Een bijzondere gelegenheid die feestelijk wordt gevierd.

 • Pluktuin

  Vooraan het resort bevindt zich een sfeervolle pluktuin, waar je zelf aardbeien, bramen, appels en verse bloemen voor in de villa kunt plukken.

 • De kapschuur

  In deze stoere loods worden gedurende het jaar allerlei activiteiten georganiseerd. Waaronder leuke en leerzame workshops voor jong en oud.

 • Het oerveld

  Lekker samen buiten zijn. Dat kan op het oerveld. Naast een voetbalveld is hier een outdoor fitness en groot speelveld te vinden.

Actuele beschikbaarheid & prijzen

Onder andere gezien bij