Investeren in een luxe vakantievilla in Nederland
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Investeren in een luxe vakantievilla in Nederland

Jetske en haar man kochten in 2019 een luxe vakantievilla. Hun keuze viel op een 8-persoons Heuvelrugvilla op Familieresort PUUR Exloo. De Heuvelrug, het natuurlijk glooiende gebied van Familieresort PUUR Exloo, bevindt zich op de rand van de Hondsrug. De onder architectuur gebouwde villa’s zijn ontworpen in harmonie met de natuurlijke omgeving. De traditionele bouw en elementen als Lariks houten spanten met zichtbare houten verbindingspennen en grote raampartijen zorgen voor een sfeervolle, warme uitstraling.


“Vrienden van ons hebben een villa op Familieresort PUUR Exloo. Zo kwam PUUR Exloo op ons pad. De architectuur, de kwaliteit van de materialen en het hoge afwerkingsniveau gaven voor ons de doorslag. Onze contacten met Anja Seubers van Kontour Vastgoed waren vanaf dag één prettig. Zij is hartelijk en zeer meedenkend. Ze schakelt snel en onze vragen werden altijd vlot beantwoord. Er werd op allerlei manieren met ons meegedacht. Dat bleef zo gedurende het hele traject. Ik kan Kontour Vastgoed oprecht aanraden als een meer dan prettige partij om mee in zee te gaan.

Voor ons is de aankoop van de villa een investering. Wij zullen er zelf dus niet veel gebruik van maken. Wel zijn we er geweest om te proefslapen. Dat was een leuke ervaring! We hebben heerlijk gegolfd en ook onze kinderen van 17 en 19 hebben zich er uitstekend vermaakt. Wandelen en mountainbiken kan natuurlijk perfect in deze omgeving. Maar ook de omliggende dorpjes zijn erg leuk om te bezoeken. We ervaarden daarnaast dat het heerlijk toeven is in de villa, ideaal dus bij slecht weer. In de villa, die van alle gemakken is voorzien, kun je heel wat uren doorbrengen. Zo hebben we alle vier genoten van de sauna en de infrarood douche. Lekker koken, spelletjes spelen en het gezellig maken in huis. Het is een heerlijk luxe familiehuis!

Drenthe is in elk seizoen mooi. Dat zagen we ook toen we tijdens de bouw kwamen kijken. Waar Friesland bijvoorbeeld een duidelijk hoogseizoen kent, is Drenthe het hele jaar door aantrekkelijk voor bezoekers. De natuur is hier prachtig. Het hotel naast Familieresort PUUR Exloo krijgt ook een upgrade. Het wordt steeds aantrekkelijker om hier in Drenthe vakantie te vieren.”

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om te investeren in een luxe vakantiewoning in Drenthe? Hier leest u meer over dit unieke project en de verschillende villa’s.


Koper van een Heuvelrugvilla in Exloo

Actuele beschikbaarheid & prijzen