Wellness-Hotel De Hunzebergen Exloo renoveert en breidt uit.
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Wellness-Hotel De Hunzebergen Exloo renoveert en breidt uit.

Geplaatst op 14 december 2020

Huurders van de luxe vakantievilla’s van PUUR Exloo kunnen tijdens hun verblijf op het Familieresort ook gebruik maken van de faciliteiten van het hotel. Zo is er in de huidige situatie een beautysalon, een binnenzwembad met whirlpool, een sauna en een Turks stoombad. Ook de sportieve gasten komen hier aan hun trekken tijdens het bowlen, tennissen en midgetgolfen.


hotel-hunzebergen-artist-impression-focus-bouwmanagers.jpg#asset:1884


Artist Impression van Focus Bouwmanagers.
Nieuw restaurant
Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de verbouwing van de entree, de receptie, de bar en het restaurant. Het restaurant is uitgebreid en voorzien van een geheel nieuw interieur, dat vlak voor de Kerstdagen in gebruik wordt genomen. Het is een mooie, lichte ruimte geworden met diverse sfeervolle opties, waarbij de gast ruime keuze heeft. Zo zijn er uiteenlopende settings gecreëerd en heeft de gast de keuze uit zitjes bij de boekenkast, comfortabele banken en fauteuils, low dining en een knusse ruimte bij de haard. Het geheel heeft een volledig nieuw uiterlijk gekregen, maar wel met behoud van de huidige grandeur.


Binnenzwembad
In 2021 wordt er gestart met de bouw van een groot binnenbad, inclusief een kinderbad voor de jongste gasten. Er komen nieuwe kleedruimtes en een separate entree voor gasten van Familieresort PUUR Exloo. Ook de beautysalon, de wellness en de fitnessruimte komen in een nieuwe en uitgebreidere versie terug. Dankzij de combinatie van de luxe uitgeruste villa’s, de faciliteiten van het hotel en het omringende schitterende Drentse landschap zal het de gasten van Familieresort PUUR Exloo hier aan niets ontbreken.