Voortgang uitbreiding nieuwe villa’s in Exloo
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Voortgang uitbreiding nieuwe villa’s in Exloo

Geplaatst op 1 juni 2021

Voortgang uitbreiding nieuwe villa’s in Exloo
Inmiddels zijn er 12 villa’s van kappen voorzien. De robuuste rieten kappen zijn kenmerkend voor de sfeervolle, landelijke uitstraling van het Familieresort. De eerste zeven villa’s zijn voorzien van installaties en binnenwanden en bij 14 villa’s zijn kozijnen geplaatst. Het ontwerp van de luxe vakantievilla’s is geïnspireerd op de typisch Drentse architectuur die u in de omgeving van het resort ziet. Mooie afgewerkte kappen en robuuste Lariks houten spanten geven de villa’s een authentieke uitstraling.


20210520-Puur-Exloo-05-20-2021_4.jpeg#asset:1972


Het bouwproces van de 13 villa’s in het uitbreidingsdeel van het Sprokkelveld op Familieresort PUUR Exloo is ook in volle gang. De begane grondvloeren zijn bij alle 13 villa’s gelegd en de eerste drie villa’s worden voorzien van de verdiepingsvloeren. Op de foto is mooi zichtbaar hoe ruimtelijk het lommerrijke Familieresort is opgezet. De toekomstige beplanting rondom de luxe villa’s zal zorgen voor nóg meer privacy en sfeer op het autoluwe resort.


20210520-Puur-Exloo-05-20-2021_6-bovenaf-12.jpeg#asset:1973


Luxe vakantievilla’s in Drenthe
Het gebruik van hoogwaardige materialen en details aan binnen- en buitenkant zorgen voor de ongeëvenaarde klasse van de villa’s op Familieresort PUUR Exloo. De luxe villa’s worden gebouwd van duurzame en onderhoudsarme materialen. De combinatie van de unieke natuurrijke locatie, de degelijke (traditionele) bouwkwaliteit, het hoge afwerkingsniveau en de professionele verhuur- en beheerorganisatie maakt deze vakantievilla’s in Drenthe niet alleen waardevol, maar ook waardevast. Investeren in een vakantievilla is een aantrekkelijk alternatief voor aandelen, obligaties of lage rentes op spaarrekeningen. U geniet van uw rendement bij verhuur en tevens investeert u in vrije tijd. Een aantrekkelijke combinatie van factoren!


Voor meer informatie over investeren in een villa op Familieresort PUUR Exloo verwijzen wij u naar Kontour Vastgoed.