Unieke kans: uitbreiding Sprokkelveld met 13 villa’s
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Unieke kans: uitbreiding Sprokkelveld met 13 villa’s

Geplaatst op 27 november 2020

Nu de bouw van de eerste fase van de Sprokkelveldvilla’s gaat starten, zijn we verheugd dat we het Sprokkelveld gaan uitbreiden met 13 laatste villa’s! Het resort wordt verrijkt met zes 6-persoonsvilla’s, vier 8-persoonsvilla’s en drie 10-persoonsvilla’s. Deze zeer luxe villa’s beschikken op het autoluwe resort over 2 parkeerplaatsen met als extra optie een laadpaal voor elektrische auto’s. De royale Sprokkelveldvilla’s kennen geen verhuurplicht. Alle bestaande villa’s op het resort zijn een bewezen waardevaste en waardevolle investering bij verhuur, maar de nieuwe Sprokkelveldvilla’s kunnen eventueel ook alleen voor eigen gebruik ingezet worden.


Maatwerk exterieur
Voor de bouw van de villa’s worden uitsluitend hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke materialen met een authentieke uitstraling gebruikt. Als koper heeft u voor de 6- en 8-persoonsvilla de keuze uit een rieten kap in combinatie met donkere gevelbekleding en een pannendak in combinatie met gevelsteen. Deze villa’s kunnen desgewenst uitgebreid worden met een buitenberging om extra opbergruimte te creëren.

De 10-persoonsvilla’s worden net als de andere villa’s onder architectuur gebouwd. Deze indrukwekkende vakantievilla is rietgedekt en voorzien van gevelstenen.

Via deze link kunt u alle Sprokkelveldvilla’s en de specifieke indeling per villa bekijken. Verkoopprijzen starten vanaf €375.000,- VON exclusief BTW.


Persoonlijke rondleiding
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een waardevaste investering? Dan maakt Salesmanager Anja Seubers graag tijd voor u om u te informeren en om u persoonlijk rond te leiden op Familieresort PUUR Exloo. Anja is bereikbaar op +316 213 70 332 of via aseubers@kontourvastgoed.nl. Ontvangt u liever eerst informatie? Dan kunt u dat hier aangeven.