Eerste verhuur beoordelingen lovend
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Eerste verhuur beoordelingen lovend

Geplaatst op 18 september 2019

De verhuur van de eerste Heuvelrugvilla’s op Familieresort PUUR Exloo is deze zomer gestart en met trots mogen we zeggen dat de gasten enthousiast zijn over hun verblijf op Familieresort PUUR Exloo. Lees mee met een kleine greep uit de lovende reviews.

“Heerlijke familie weekend gehad in Drenthe, genoten van het comfort en de luxe die de villa biedt”

“Schitterende villa, met bij aankomst een mooi boeket bloemen en wijn. Schitterend ingericht huis met complete wellness. Fijn opgemaakte bedden met handdoeken. Park is in aanbouw maar daar merk je weinig van, fijn gebruik gemaakt van de hotelfaciliteiten zoals zwembad en fitness. Mooie gelegen aan rand van bos, veel fietsmogelijkheden.”

“Wat een geweldige luxe huizen, gezellige omgeving en de kids hebben genoten in het zwembad (papa en mama vonden het water iets te koud) We hadden fietsen mee en hebben in de omgeving herten, schapen, koeien, paarden, vele vogels en zelfs een vos gespot. We hebben genoten en komen hier graag nog eens terug!”

“Een heerlijk park, nog deels in aanbouw en nu al zichtbaar dat dit een prachtige plek gaat worden. Ivm zomervakantie hadden we geen last van de bouwwerkzaamheden waardoor we een zalige week hebben gehad in een prachtig huis.”

“Wat een heerlijk weekend hebben we gehad. Een prachtige villa, we komen graag weer terug.”

“Heerlijk vakantiehuis met een prachtig uitzicht. Heerlijke ’s avonds op de bank zitten en tv kijken, sfeerhaard aan en genieten. De slaapkamers hebben heerlijke bedden. Vanuit hier gefietst naar Exloo onze dochters vonden de schaapskudde en lammetjes te leuk.”

“De huizen zijn prachtig en compleet uitgerust. Echt een genot.
De parkfaciliteiten zijn beperkt. Het bijliggende hotel is “vergane glorie”, dat is erg jammer. Ook het diner aldaar is geen aanrader. Ik heb begrepen dat het park eigen faciliteiten gaat ontwikkelen en het hotel gerenoveerd wordt.”