Nederland vakantieland
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Nederland vakantieland

Geplaatst op 27 oktober 2020

Nederland vakantieland
Steeds meer Nederlanders ontdekken Nederland als vakantieland. De actuele omstandigheden zijn daar deels debet aan, maar dat neemt niet weg dat Nederland een prachtige bestemming is. Zowel in de zomer als in de overige seizoenen is ons land een ideaal recreatieland en dus ook een locatie bij uitstek om te investeren in recreatievastgoed. Wij vertellen u er graag meer over. Gaat u mee op reis?


Nederland favoriet als vakantieland
Deze zomer wordt er massaal vakantie gevierd in eigen land. Uit onderzoek blijkt dat 42% van de vakantiegangers de vakantie doorbrengt in Nederland. Ons land kent gelukkig veel bijzondere plekjes die zéker het ontdekken waard zijn. Voor de waterliefhebbers is Friesland bijvoorbeeld een ideale bestemming. Van windsurfen tot zeilen, van kitesurfen tot onbekommerd relaxen in een sloep: in Friesland kan het allemaal. Op zoek naar natuurschoon? Dan is Drenthe een aanrader. Hier geniet u van rust en ruimte en zijn er prachtige Nationale Parken om te ontdekken. Ze zeggen niet voor niets: ‘De mooiste avonturen beleef je in Drenthe.’


Investeren in een luxe vakantiewoning in Nederland
De toename van het aantal Nederlanders dat kiest voor een vakantie in eigen land, maakt het momenteel nog aantrekkelijker om te investeren in recreatievastgoed. Het grote animo geeft meer zekerheid op een aantrekkelijk rendement. Een mooi instapmoment dus. En het bezitten van een vakantiewoning in Nederland, brengt niet alleen financiële voordelen met zich mee. Onze visie is dat een tweede woning, niet alleen financieel rendement, maar vooral ook plezier voor uzelf en uw familie kan opleveren.


Een vakantiewoning voor verhuur of voor eigen gebruik?
Heeft u ook al eens overwogen om te investeren in een vakantiehuis? Dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat het een waardevaste investering is. Dan is er nog de afweging te maken of u de vakantiewoning gaat inzetten voor verhuur, voor eigen gebruik of voor een combinatie van beiden. In een eerdere blog zetten wij de opties al eens voor u op een rij.


Een tweede woning in Nederland
De locaties die wij selecteren voor de ontwikkeling van exclusieve tweede woningen liggen midden in de natuur. Onze projecten hebben een exclusief en kleinschalig karakter. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om te investeren in een recreatiewoning? Neemt u dan gerust contact met ons op.