Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Over het Familieresort

Middenin een prachtig UNESCO-natuurgebied in Drenthe verrijst PUUR Exloo. Een exclusief familie resort van 180 royale vakantievilla's dat staat voor rust, ruimte en ingetogen luxe. Het resort is zo ontworpen dat het naadloos opgaat in de omliggende natuur. De aanwezigheid van luxe hotelfaciliteiten en een hoog servicelevel maken van een verblijf op PUUR Exloo een zorgeloze luxebeleving. Het resort bestaat uit vier deelgebieden met ieder een heel eigen sfeer.

Ruimte voor connectie

PUUR Exloo wordt omringd door oneindige heidevelden, dichte bossen en uitgestrekte veengebieden. Vanaf het resort geniet u van weergaloze vergezichten en fietst of loopt u zo de prachtige Drentse natuur in. Door de ruimtelijke, autoluwe opzet van het planconcept is er veel privacy in en om de villa's.

Ligging & locatie

Hotelfaciliteiten en services

Op PUUR Exloo wordt een warm thuisgevoel gecombineerd met een luxe hotelbeleving. Bij het hotel op het terrein bevindt zich naast een Drentse wellness en een overdekt zwembad een a la carte restaurant. Alle hotelservices die u via het hotel kunt boeken, kunt u ook aan de villa boeken.

Faciliteiten

Hoogwaardige familievilla's

De vakantievilla's op PUUR Exloo zijn van unieke PUUR Exloo signatuur. De traditioneel gebouwde villa's zijn van hoge bouwkundige kwaliteit en afwerking. Ze zijn royaal opgezet en voorzien van alle luxe en comfort, inclusief eigen wellness. In combinatie met het sfeervolle interieur staan de villa's niet alleen garant voor een heerlijk verblijf, maar ook voor een waardevaste investering.

Villa's in verkoop

Alles zelf online regelen

De villa's zijn voorzien van smart-home technologieën die energiezuinig zorgen voor extra comfort en gemak. Zo kan ingesteld worden dat de verwarming een uur voor aankomst aangaat en dat deze wanneer er geen gasten zijn automatisch uit gaat. Via het online boekingssysteem boekt u vanuit uw eigen vakantievilla snel en eenvoudig een massage, de boodschappen of het ontbijt voor de volgende dag.

Actuele beschikbaarheid & prijzen

Onder andere gezien bij