Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Exloo en omgeving

PUUR Exloo ligt nabij het pittoreske en typisch Drentse dorpje Exloo. In en om het dorp zijn uiteenlopende binnen- en buitenactiviteiten te ondernemen voor jong en oud.

Exloo, het dorp

Het dorp bestaat uit prachtige, eeuwenoude boerderijen en wordt ook wel het sieraad van Drenthe genoemd. Naast een supermarkt, bank en tankstation zijn er gezellige restaurantjes. Vrijwel het hele jaar door worden er in het dorp tal van leuke activiteiten georganiseerd waarbij je meer te weten komt over de natuur, de streek en de cultuur.

Te doen in de omgeving

De directe omgeving van PUUR Exloo biedt eindeloos vertier voor jong en oud. Van fietsen en wandelen in de vrije natuur of een middagje cultuur snuiven tot een ijstijdexpeditie of vaartocht maken. Op een steenworpafstand van het resort bevinden zich een buiten-bosbad, Kabouterland en het Hunebedcentrum. Voor de kleintjes is Plopsa Indoor Coevorden een heuze topper. Uiteraard mogen een middag boomtoppenklimmen bij het Boomkroonpad en een bezoek aan Wildlands niet ontbreken op het programma.

Pure pareltjes

In de directe omgeving van PUUR Exloo zijn een aantal 'pure pareltjes' verstopt.

Bekijk ze hier