Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Drenthe

PUUR Exloo bevindt zich het in het hart van recreatieprovincie Drenthe. Drenthe is niet alleen om de beeldschone natuur en pittoreske dorpen een geliefde vakantiebestemming. Door de vele voorzieningen en uiteenlopende activiteiten is het de ideale provincie voor een heerlijke familievakantie.

01 / 03

Uw bestemming: recreatieprovincie Drenthe

Van cultureel tot avontuurlijk, van ontspannen tot sportief en van leerzaam tot vermakelijk. Drenthe biedt oneindige mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Naast uiteenlopende attractieparken biedt de provincie oneindige wandel-en fietsroutes. Ook kun je er prachtig paardrijden en golfen. Drenthe is vele bezienswaardigheden en attractieparken rijk. Velen daarvan liggen op korte afstand van PUUR Exloo, zoals Plopsaland en Adventure Zoo Wildlands.

Onderdeel van het officiële Drentse fiets- en wandelnetwerk

De wandel- en fietspaden op PUUR Exloo zijn direct aangesloten op het officiële wandel- en fietspadennetwerk van de provincie Drenthe. Aan de westkant is het resort verbonden met het fietspad tussen Exloo en Valthe. Via deze route zijn onder andere de Hunebedden, het Bosbad en het centrum van Exloo in een mum van tijd te bereiken.

In en om Exloo

In de directe omgeving van PUUR Exloo is van alles te ondernemen.

Exloo en omgeving