Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Waarom PUUR Exloo?

Vanwege de ruimte, beeldschone natuur en pittoreske dorpen is Drenthe nog altijd één van de meest geliefde recreatieprovincies van Nederland. 


De recreatiemarkt wordt er gedomineerd door de bekende parkformules gericht op de massa en de laagste prijs. Er is echter een groeiende categorie mensen die service en kwaliteit belangrijker vinden en die tijd met elkaar willen doorbrengen in een mooie, sfeervolle omgeving die bij hun past. Deze op luxe, schoonheid en comfort gestelde doelgroep voelt zich in het huidige aanbod niet thuis en blijft daarom weg uit Drenthe.


Voor deze doelgroep realiseren wij op een van de meest bijzondere natuurlijke plekken in Drenthe, het UNESCO Global Geopark de Hondsrug, een kwaliteitsconcept dat staat voor rust, ruimte en ingetogen luxe. Een omgeving die de oerkracht van de ongerepte Drentse natuur combineert met een warm thuisgevoel en een luxe hotelbeleving.


Een omgeving die met aandacht voor kwaliteit, comfort en privacy is ontwikkeld. Die je weer in contact brengt met jezelf, elkaar en de natuur en die garant staat voor onbezorgd samenzijn. Een omgeving die PUUR Exloo heet.

Vraag hier informatie aan