Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Hoogwaardige villa's

Door het gebruik van hoogwaardige materialen, de mooie afwerking en het sfeervolle interieur hebben de PUUR Exloo villa's van binnen en van buiten een exclusieve uitstraling. De villa's zijn traditioneel gebouwd en van unieke PUUR Exloo signatuur. Er zijn diverse royale villatypes verkrijgbaar: voor 6, 8 en 10 personen.

01 / 02

Robuust exterieur

De hoogwaardige bouwkundige kwaliteit van de villa's is te herkennen aan het gebruik van robuuste materialen, waaronder ruw larikshout en riet. De villa's hebben hiermee een stoere en toch warme uitstraling. Bijzondere details als zichtbare verbindingspennen en een mooie afwerking geven extra cachet.

01 / 02

Sfeervol interieur van topkwaliteit

Van binnen zijn de villa's met vakmanschap afgewerkt. De hoogwaardige afwerking is terug te zien in het gebruik van degelijke materialen en mooie details als hoge plinten en strakke plafonds. Het interieur is speciaal ontwikkeld voor PUUR Exloo. De zachte poedertinten en warme, natuurlijke materialen, zoals hout, wol en linnen, geven de villa's een warme, sfeervolle uitstraling.

01 / 03

Royale indeling met eigen wellness

De villa’s zijn ontworpen met oog op de juiste balans tussen daglicht en privacy. De villa’s zijn ruim en praktisch ingedeeld en hebben stuk voor stuk een ruime woonkeuken en living. Door de grote raampartijen zijn de villa’s lekker licht. Inbouwkasten zorgen ervoor dat elke ruimte optimaal wordt benut. Door de gunstige oriëntatie van de villa’s op de kavels bieden ze veel privacy en een ideale bezonning.

Villa's

Er zijn diverse royale villatypes verkrijgbaar. Bekijk hier alle villatypes.

Villatypes