Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

The Next Level

Door de combinatie van pure beleving, bijzondere ligging, luxe vakantievilla’s van hoogwaardige bouwkwaliteit, top hotelfaciliteiten- en services en een unieke verhuur & beheerformule vormt dit exclusieve familie resort het absoluut nieuwe level in parkrecreatie in Nederland. Een level dat garant staat voor een waardevolle, maar vooral ook waardevaste belegging.

01 / 02

Bijzondere ligging

Familieresort PUUR Exloo wordt omringd door oneindige heidevelden, dichte bossen en uitgestrekte veengebieden. Vanaf het resort geniet u van weergaloze vergezichten en fietst of loopt u zo de prachtige Drentse natuur in. Door de ruimtelijke, autoluwe opzet van het planconcept is er veel privacy in en om de villa's.

01 / 03

Hoogwaardige villa's

De ongeëvenaarde klasse van de villa’s is te herkennen aan de mooie materialen en details aan binnen- en buitenkant. Ze zijn gebouwd van sfeervolle materialen die duurzaam en onderhoudsarm zijn. Dikke rieten kappen en robuuste Lariks houten spanten geven de villa’s een authentieke uitstraling.

Hotelfaciliteiten- en services

Op Familieresort PUUR Exloo wordt een warm thuisgevoel gecombineerd met een luxe hotelbeleving. Bij het hotel op het terrein bevindt zich naast een Drentse wellness en een overdekt zwembad een á la carte restaurant. Alle hotelservices die u via het hotel kunt boeken, kunt u ook aan de villa boeken. Daarnaast biedt Familieresort PUUR Exloo een boodschappen- en ontbijtservice en zijn schone handdoeken en een fris opgemaakt bed als vanzelfsprekend.

Unieke verhuurformule

Het verhuur- en beheerconcept is tot stand gekomen op basis van huurdersprofielen en sluit naadloos aan op het concept van Familieresort PUUR Exloo: ‘Terug naar de Essentie’. Door samen te werken met lokale ondernemers beleven de gasten elk seizoen weer een unieke ervaring. Voor jong en oud. Voor de verhuur werkt Familieresort PUUR Exloo samen met de beste partner voor een topverhuur in dit hoge segment: Fijn op Vakantie B.V., een slagvaardige en betrokken organisatie die zich met name focust op online-vindbaarheid. Door middel van een state of the art boekingssysteem wordt de gast optimaal bediend bij haar wensen en vragen. Zo speelt Familieresort PUUR Exloo ook hier in op de veeleisende gast.

01 / 03

Pure beleving

Verspreid over het resort zijn diverse natuurlijke speel- en belevingsplekken voor jong en oud. Waaronder een kapschuur (overdekte speelvoorziening), lammetjesweide, een klimbos en een pluktuin. De fiets- en wandelpaden op het resort zijn direct aangesloten op de paden erbuiten, waarmee het de ideale start en finish is voor prachtige wandel- en fietstochten. Gedurende het jaar worden er allerlei 'pure' evenementen georganiseerd waarbij je de natuur en de omgeving samen kunt beleven.

Vraag hier informatie aan